Om Valtec Skanderborg

Valtec Skanderborg er en af flere Valtec-forretninger, der alle er specialister i traktorer fra Valtra. Det er vores målsætning at være kundernes foretrukne servicepartner og være deres dynamiske og professionelle leverandør af traktorer, redskaber, småmaskiner og forbrugsartikler til den daglige drift.

Vi satser på kvalitetsprodukter med høj brugsværdi og lang levetid. Derfor tilbyder vi mærker som f.eks. Valtra, Kverneland, Amazone, Jonsered osv., for de levere produkter kunderne får stor glæde af på både kort og lang sigt.

På servicesiden er vi naturligvis eksperter i Valtra-traktorer og vores egne mærker, men vi servicerer alle vores kundes maskiner til landbruget og den grønne sektor med samme omhyggelighed. Vi bestræber os nemlig på at give vores kunder den bedste service i branchen og prioriterer vores serviceniveau på værkstedsarbejde og levering af reservedele meget højt.

Valtec Skanderborg blev etableret i 2019, hvor TBS Maskinpower købte aktiviteterne i Skanderborg Maskinforretning A/S, der har rødder tilbage fra 1998. Maskinforretningen har gennem årene opbygget et fundament af høj teknisk viden, service og lokal tilstedeværelse.

Det bygger vi videre på.

Valtec Skanderborg og Valtec i Gravens er begge specialister i Valtra, men har derudover en række andre
kompetencer. Læs mere om vores kolleger i Gravens her: 
https://valtec.dk/

Ultimate Web