Valtra udvider A-serien – seks nye modeller i klassen under 100 hk

04-09-2013

 

Valtra udvider A-serien med introduktionen af nye mindre modeller. Disse manøvredygtige traktorer med tre cylindre er velegnede som allround-landbrugstraktorer samt til f.eks. frugtdyrkning og vedligeholdelse af ejendomme.

De nye modeller åbner døren til øget salg for Valtra på markedet for små traktorer: over halvdelen af alle solgte traktorer i Europa er i klassen under 100 hk. Dette er især vigtigt for Valtra-importører og forhandlere: Valtra-modelserien strækker sig nu fra 50 hk til 400 hk, så den finske producent kan servicere sine kunder endnu mere udførligt end før.

A-serien omfatter nu kompakte traktorer og havetraktorer. Kompakte traktorer fås med eller uden førerhus, mens havetraktorer er uden førerhus. Havetraktorer er kun 1,6 til 1,7 meter brede, mens kompakte traktorer er 1,9 til 2,0 m brede. Havetraktorer er for eksempel ideelle til frugtdyrkere.

Den mindste model er A53 med 50 hk. A63-modellen har en motor med intercooler og turbo, der genererer 68 hk. Den største model er A73 med 75 hk. Alle traktorer er udstyret med Valtras pålidelige 12+12R-transmission med synkroniseret vendegear og krybegear. Kraftudtaget har to hastigheder, og liften betjenes mekanisk.

Alle modeller fås med enten baghjulstræk eller 4-hjulstræk og har hydrauliske flerskivebremser. Der er to hydraulikblokke. Det åbne førerhus er udstyret med en styrtbøjle og aftageligt tag. Versionen med lukket førerhus er baseret på det traditionelle førerhus i Valtras A-serie og tilbyder et ergonomisk arbejdsområde med aircondition (ekstraudstyr), som nemt kan tilgås fra begge sider af traktoren.

Nye små modeller i A-serien:

 
Maks. hk/kW/Nm som standard
A53

50/37/196

A63

68/50/285

A73

75/55/310

 

 

 

 

 

 

Ultimate Web