Valtra tilbyder nye modeller i N-serien

29-08-2013

 

Valtra har udvidet N-serien med introduktionen af nye modeller som svar på kundernes efterspørgsel. N103.4 tilføjer et firecylindret alternativ til den nedre ende af modelserien ved siden af den utroligt populære og kompakte N103-model.

Den større N103.4 er en fremragende frontlæssertraktor, som tilbyder et bredt udvalg af udstyr og funktioner. AGCO Power 4,4 liters SCR-motoren har et fremragende drejningsmoment ved lave omdrejningstal og er utroligt brændstoføkonomisk. Den maksimale effekt for begge modeller er den samme: 111 hestekræfter.

N103.4 fås med en tre-trins HiTech-transmission eller en fem-trins HiTech5-transmission. Til den nye model fås desuden, som på N113 og N123, en HiTrol-turbinekobling, som muliggør jævne starter og skåner transmissionen. HiTrol er nu også tilgængelig på de trecylindrede modeller N93 og N103. Denne unikke Valtra-funktion udgør en yderligere forbedring af frontlæsserfunktionerne i N-serien.

Udvalget af Versu- og Direct-modeller er også blevet udvidet til at omfatte modeller med færre hestekræfter i N-serien med introduktionen af N123 Versu og N123 Direct. Den stærkeste og mest omfattende Load Sensing-hydraulik i denne klasse af traktorer (115 eller 160 l/min.), med separate olier som foretrukket af maskinstationer, samt de trinløse Direct- og højt automatiserede Versu-transmissioner gør det muligt at anvende de mindre modeller i N-serien på nye måder.

N123 Versu- og Direct-modellerne kan udstyres med samme udstyr og funktioner som de større traktorer i N-serien, såsom TwinTrac-reverseringssystem, SVC-førerhus med ekstra godt udsyn, fabriksmonteret frontlæsser og Auto-Guide 3000-navigationssystem samt skovudstyr, herunder et førerhus til skovbrug, dæk til skovbrug og en brændstoftank af stål. I den øverste ende af modelserien ligger N163, som tilbyder op til 171 hk og 700 Nm i drejningsmoment med boost.

Valtra tilbyder nu landmænd og maskinstationer, som er på udkig efter en mellemstor traktor, et bredere og bedre udvalg af alternativer end nogensinde før. Alle Valtra-traktorer har det til fælles, at de er skræddersyet til den enkelte kundes behov, og at de understøttes af hele Valtra-organisationen i form af reservedele, vedligeholdelse og finansiering.

 

Ultimate Web