Valtra på SIMA 2013

28-02-2013

 

Valtra præsenterer hele sit udvalg af modeller i forbindelse med SIMA 2013

Valtra tilbyder et komplet modeludvalg med sine tredje generations modeller i serierne A, N, T og S, som alle nu er i fuld serieproduktion.

Valtras tredje generations modeller opfylder emissionskravene Tier 4 Interim og tilbyder mange andre nye forbedringer. Eksempelvis har alle Valtra-traktorer fremstillet på Suolahti-fabrikken i Finland nu et elektrohydraulisk vendegear, en elektronisk lift og en lamelkobling, og de mekanisk betjente klassiske modeller fås ikke længere.

 De nye mindre N93- og N103-modeller er blevet positivt modtaget og er nu i serieproduktion. Disse modeller er især blevet rost for deres fleksibilitet, brugervenlige transmission og fremragende effekt/vægt-forhold. Den opgraderede T-serie har også tiltrukket sig opmærksomhed, især pga. Direct 2.0 transmissionen og T163 EcoPower modellen, som bruger omkring ti procent mindre brændstof end traktorer af samme størrelse.

 Valtra producerer alle sine traktorer på grundlag af individuelle kundebestillinger, så hver enkelt traktor er skræddersyet fra fabrikken i henhold til kundens krav. Blandt de Valtra-traktorer, der fremvises i forbindelse med SIMA 2013, er modeller og redskaber specifikt udviklet til eksempelvis skovbrug, kommunalt maskinstationsarbejde og ensilagehøst. Valtras a la carte-kundeordresystem tilbyder mere end en halv million kombinationer af funktioner og ekstraudstyr. Farveudvalget med ni valgmuligheder, som blev opdateret i vinter, er et glimrende eksempel på, hvordan kunderne kan tilpasse deres Valtra efter egne præferencer og de påtænkte opgaver.

 
 
Picture 1 Picture 2 Picture 3
Ultimate Web