Valtra opdaterer S-serien – nyt udseende, øget effekt og produktivitet

Valtra_updates_S_Series_01.jpg
01-10-2013

 

Valtras pålidelige S-serie er blevet opdateret med et nyt fjerde-generations udseende, øget effekt og nye funktioner.

S-serien drives af en AGCO Power 8,4 liters motor, som overholder Stage 4-emissionsstandarden og alligevel leverer op til 400 hk og 1650 Nm i drejningsmoment med boost. Motoren har to turboer, hvoraf den ene har en elektronisk justerbar wastegate. Takket være de nye turboer har motoren et fremragende drejningsmoment ved lave omdrejningstal. Samtidig reduceres udstødningsgastemperaturen, hvilket øger motorens driftssikkerhed yderligere og reducerer emissionerne. Med selektiv katalytisk reduktion (SCR) og Sisu Tronic-motorstyringssystemet er motoren meget brændstoføkonomisk. Der anvendes også udstødningsgasrecirkulation (EGR) for at sikre overholdelse af Stage 4-emissionsstandarden, men AGCO Power-løsningen kræver ikke yderligere partikelfiltre. Emissionerne renses ved en kombination af urea og katalysatorer, så systemet er vedligeholdelsesfrit.

Den nye S-serie kombinerer førende transmissions- og motorteknologi, der er designet til at klare de hårdeste opgaver. Den trinløst variable AGCO-transmission (AVT) er meget pålidelig og styres ergonomisk fra Valtra ARM-førerarmlænet. Føreren kan vælge mellem to køretilstande for at optimere produktiviteten og brændstofforbruget. Liftene er integreret i rammen og kan transportere 12 tons redskaber bagtil og 5 tons fortil. Hydraulikken producerer 175 liter i minuttet gennem maksimalt seks ventiler. Den brændstoføkonomiske motor og kraftige hydraulik kan generere besparelser på titusindvis af euro om året.

Funktionerne og udstyret i S-serien er blevet yderligere udviklet i samarbejde med kunderne. Valtras TwinTrac-reverseringssystem giver effektivt arbejde i bakgear, f.eks. til skårlægning, knusning og afhugning. Arbejde i bakgear er generelt meget effektivt takket være det fremragende udsyn, den mere kraftfulde bageste lift og den øgede manøvredygtighed. F.eks. bruges der ved skårlægning i bakgear ca. 10 procent mindre brændstof og tid end ved arbejde i fremadgående retning, og det reducerer også belastende drejning af nakke og ryg. Komforten i S-serien understøttes yderligere af AutoComfort-førerhusaffjedring, som automatisk justerer affjedringen i henhold til forholdene.

Valtras nye S-serie kan naturligvis specificeres med topmoderne landbrugsteknologi, såsom Auto-Guide 3000-navigationssystem og AGCOMMAND-telemetri. U-Pilot-foragerstyringssystem og klargøring af redskaber til Isobus er standardudstyr.

Valtra-traktorernes pålidelighed bakkes op af de serviceydelser, der tilbydes af både Valtra og deres forhandlere, såsom hurtig reservedelsservice, service udført af eksperter, konkurrencedygtig finansiering og endda fjernovervågning via AGCOMMAND. Med støtte fra vores moderselskab AGCO hjælper AGCO Parts, AGCO Academy, AGCO Finance og lokale Valtra-forhandlere med at sikre, at alle traktorer i S-serien fungerer pålideligt døgnet rundt, alle årets dage, selv under de mest krævende forhold. Valtra S-serien fås i Europa, Sydamerika, Afrika og Rusland.

 
Maks. hk/boost/
S274

270/300

S294

295/325

S324

320/350

S354

350/380

S374

370/400

 

 

 

 
Ultimate Web