Valtra N-serien tilbydes nu med 5-trins powershift transmission

Valtra_HiTech_5_image4.jpg
26-03-2012

Den nye HiTech 5 transmission har 5-trins powershift og mekanisk hydrauliksystem. HiTech 5 transmissionen tilbydes på modellerne N113 og N123.

Transmissionen byder på 20 gear i begge kørselsretninger. Med krybegear (ekstraudstyr) kommer antallet af gear op på 30 i begge kørselsretninger. Skift mellem hovedgearene er robotbetjent - uden gearstang, og der er 10 powershift trin.

Den nye transmission er ekstremt simpel at betjene. Der er kun én fast gearstang i kabinen - med betjeningsknapper på enden til at styre transmissionens funktioner. De alsidige automatiske funktioner gør førerens arbejde meget nemmere.

Hydrauliksystemet er det samme, som de, der findes på de øvrige HiTech modvarianter, og betjenes mekanisk med et håndtag. Traktorerne leveres som standard med en hydraulikpumpe med en kapacitet på 73 liter pr. minut. En 90 liters pumpe fås som ekstraudstyr.

Tredje generations N-serie traktorerne er udstyret med AGCO Sisu Power’s motorer med SCR-teknologi. De har et brændstofforbrug, der ligger 5-10 % lavere end på de tidligere modeller. Med den nye motorteknologi er kølebehovet mindsket, hvilket giver mulighed for et bedre udsyn fremad.

Den nye forende har gjort tredje generations N-serie traktorerne mere handy. Den integrerede frontlift og frontlæsser gør ikke traktorernes venderadius større. Alt efter, hvilket udstyr den enkelte traktor er forsynet med, er det faktisk lykkedes at formindske venderadiussen med op til 15 procent i forhold til før. Nye kørelygter gør arbejdet mere bekvemt, samtidig med at sikkerheden er øget.

Alle N-serie traktorer med HiTech 5 transmission skræddersys på fabrikken ud fra hver enkelt kundes ønsker, præcist som andre Valtra traktorer. Eksempelvis kan kunderne vælge en frontlift, der drejer med, skovudstyr med beskyttet brændstoftank, skovkabine eller SVC-kabine med ekstra udsyn til kommuner og vejvæsen.

Førerens arbejde kan lettes yderligere ved at få traktoren leveret med System 150 Autosteer og AGCOMMAND satellit-navigationssystem. Sidstnævnte gør det muligt for traktorejeren via internet at følge med i, hvor traktoren befinder sig, hvilke opgaver den er i gang med, og kommende service.

N-serie modeller, der fås med HiTech 5 transmission:

 
Max.
kW/hk/Nm
Transport boost
kW/hk/Nm
N113

91/124/510

96/130/530

N123

99/135/540

105/143/560

 

www.valtra.dk

Valtra Inc. udvikler, producerer, markedsfører og servicerer Valtra traktorer. Valtra er den førende traktorproducent i Norden og det næstmest populære traktormærke i Latinamerika. Den totale traktorproduktion på Valtra’s fabrikker i Finland og Brasilien udgjorde i 2010 22.000 enheder. Valtra er et globalt mærke under AGCO Corporation.

OM AGCO
AGCO, din landbrugsmaskinproducent, er noteret på New Yorks aktiebørs under benævnelsen AG. AGCO, et såkaldt Fortune 500-selskab, blev grundlagt i 1990 og tilbyder et fuldt produktprogram indenfor traktorer, mejetærskere, græsmaskiner, marksprøjter, maskiner til grovfoderhøst, maskiner og redskaber til jordbearbejdning og såning samt andre redskaber. Hertil kommer reservedele til alle produkterne. AGCO’s landbrugsmaskiner sælges under mærkerne Challenger, Fendt, Massey Ferguson og Valtra. Maskinerne distribueres via mere end 2.600 uafhængige forhandlere i over 140 lande over hele verden. Kvalificerede købere tilbydes finansiering gennem AGCO Finance. AGCO har hovedkvarter i Duluth, Minnesota, USA. AGCO havde i 2010 et nettosalg på 6,9 milliarder dollars, svarende til cirka 39 milliarder kroner.

Ultimate Web