Valtra lancerer helt ny N-serie

07-10-2015

 

Helt nye funktioner til 4-cylindrede traktorer - op til 185 hk / 730 Nm

Valtra N-serien har nået sin fjerde generation. Den fire-cylindrede N-serie kan nu prale af mange af de samme funktioner, værdsat af kunderne, som findes på dens storebror, den seks-cylindrede T-serien, som kom i fjerde generation for et år siden. Den nye T-serie har vist sig at være en succes, og nu er det samme succesfulde koncept ved at blive indført i den mindre klasse af traktorer, der nu får endnu flere kompakte dimensioner end tidligere.

Den nye N-serie er den mest kraftfulde firecylindrede traktor i verden. Dens AGCO Power - Tier4 Final motor producerer op til 185 hestekræfter og 730 Nm i drejningsmoment. Valtra har været en pioner inden for fremstilling af højt ydende firecylindrede traktorer. Allerede i 1969 blev Valmet 1100 modellen introduceret med verdens første turboladede firecylindrede traktor motor og på imponerende 115 hestekræfter. Lige siden har Valtra holdt fast i titlen som den mest kraftfulde firecylindrede traktor i verden, med sine M og N-serie traktorer.

Ny kabine tilbyder optimal komfort under alle arbejdsforhold.

Den nye kabine på den fjerde generation af N-serien er den samme som på den nye T-serie. Førerhuset tilbyder fremragende udsyn i alle retninger (med op til 6,5 kvadratmeter glas), og det er meget lydsvag (<70 dB). Kabinen kan udstyres på et utal af måder, for eksempel med en high-end stereo med integreret Sub Woofer, en front vinduesvisker, som dækker 270 grader, opvarmede forreste og bageste ruder, og TwinTrac. Kunder som laver en masse frontlæsser arbejde, kan specificere et ekstra vindue i taget, der tilbyder et uhindret udsyn til redskabet, når læsseren er i sin højeste position.

N-serien fås med enten en eller to døre i førerhuset. En ny mulighed er SkyView skov førerhuset, som tilbyder forbedret udsyn bagud og opad takket være et stort polycarbonat vindue med visker. Andre skov specifikationer omfatter smalle skærme og en 160-liters brændstof ståltank. Standard størrelsen af brændstoftanken er på 250 liter, og en ekstra stor størrelse på 300 liter kan til vælges, kapaciteten af urea tanken er på 45 liter.

Powershift revolutionen fortsætter.

Den fjerde generation af T-serien begyndte revolutionen inden for powershift transmissioner ved at gøre det muligt for første gang at betjene en powershift som en trinløs transmission. Powershift traktorerne har også en hill-hold funktion, en patenteret hydraulik assistent og ASR traction kontrol for at sikre optimal brugervenlighed, produktivitet og effektivitet ved krævende opgaver.

ASR repræsenterer en helt ny innovation i traktor industrien. Som i personbiler, sikrer et trækkraft kontrolsystem grænsen for den maximale maskinkraft. Kraften minimeres hvis sensorerne og dæk hastighed overstiger et forud sat niveau. Ideen bag ASR er at hjælpe føreren til at opretholde den bedste fremdrift og brændstoføkonomi, samtidig med at man undgå skader på jorden.

En passende transmission til alle opgaver.

Transmissions- udbuddet på den nye N-serie er mere omfattende end nogensinde før: HiTech, Active, Versu og Direct. De første tre er fem-trins Powershift transmissioner, mens Direct transmissionen er trinløs. Active, Versu og Direct transmissionerne har også load-sensing hydraulik, og kunderne kan vælge mellem et output på hydraulik pumpen på 115, 160 eller 200 liter i minuttet. HiTech transmission kommer med en tandhjulspumpe som producerer 73 eller 90 liter i minuttet. Hydraulikken på HiTech og Active modellerne styres mekanisk, mens dem på Versu og Direct modellerne styres elektronisk. Det er muligt at få op til 7 olieudtag i bag og 4 i front så der kan monteres op til 11 udtag i alt. N104, N114 og N124 er tilgængelige som HiTech modeller, mens N134, N154 og N174 er tilgængelige som HiTech, Active, Versu og Direct modeller. N104, N114 og N124 kan specificeres med HiTrol turbine kobling.

PTO'en har tre hastigheder, og kørselsafhængig PTO kan fås som tilvalg. Dette foretrækkes af skov-, transport-, og entreprenør sektoren.

AGCO Power Tier 4 motor - en pioner i SCR teknologien siden 2009

AGCO Power har implementeret en SCR strategi siden 2009, ved systematisk at udvikle SCR-løsningen. Resultatet er den mest brændstoføkonomiske og lydhør motor på markedet. N104, N114 og N124-modellerne drives af en fire cylinder 4,4 liters AGCO Power-motor, mens N134, N154 og N174 modeller har en 4,9 liters motor. SCR-systemet tager sig af udstødningsemissionerne uden behov for et diesel-partikelfilter eller udstødningsrecirkulationssystemet. Det eneste SCR teknologien gør er at reducere brændstofforbruget og forlænge motorens levetid.

Valtra Sigma Power teknologi giver 10 ekstra hestekræfter, når PTO sættes under tilstrækkelig belastning. I N174 giver Sigma Power 20 ekstra hestekræfter. Alle modeller har også en transport boost-funktion, der giver ekstra kraft, når du kører på vejen.

N114 og N154 repræsenterer Valtra’s traditionelle EcoPower modeller, hvor føreren kan vælge mellem Eco og normal tilstand. I Eco-tilstand reduceres motorhastigheden med 10 til 20 procent, og maksimalt drejningsmoment opnås ved lavere motor omdrejninger. Eco tilstand reducerer derved brændstofforbruget med op til 10 procent i forhold til de andre modeller.

Nem at bruge og vedligeholde.

Den fjerde generation i N-serien har en venderadius på kun 4,5 meter og en akselafstand på 2.665 millimeter, hvilket gør den ekstremt adræt til frontlæsser arbejde, men også yderst stabil på vejen. Frihøjde er på imponerende 55 centimeter, hvilket gør N-serien velegnet til skovarbejde, sne rydning, høst og markarbejde.

Service intervallet er på 600 timer, dette sparer mange penge og giver uafbrudt meget arbejde i højsæsonen. Planlagt vedligeholdelse kan også udføres hurtigere end før. Den daglige inspektion føreren har, er på kun 5 kontrolpunkter, hvilket kan gøres meget nemt og hurtigt.

Mange nye udstyrs muligheder.

N-serien bliver skræddersyet efter kundens behov, direkte på Valtra fabrikken i Suolahti, Finland. Hundredvis af funktioner og muligheder er til rådighed, hvilket giver millioner af potentielle kombinationer. For eksempel omfatter listen syv forskellige farvemuligheder, en drejelig frontlift og en ekstra varmeblæser monteret ved gulvet af kabinen. Naturligvis kan den nye N-serie også blive specificeret med overvågnings telemetri og AutoGuide 3000 hjælpe system. Hvis alle disse funktioner og muligheder stadig ikke er nok, kan kundens traktor blive yderligere tilpasset i Valtra Unlimited studio, hvor selv det umulige ikke er en grænse, så længe det ønskede udstyr overholder landets love.

Modeller.

Model

Standard

Boost

Transmission

 

HK

kW

Nm

HK

kW

Nm

HT

Active

Versu

Direct

N104

105

77

470

115

85

510

X

     

N114e

115

85

540

125

92

570

X

     

N124

125

92

550

135

99

580

X

     

N134

135

99

570

145

107

620

X

X

X

X

N154e

155

114

660

165

121

700

X

X

X

X

N174

165

121

680

185

136

730

X

X

X

X

 

 

Valtra.

Valtra Inc. udvikler, producerer, markedsfører og servicerer Valtra traktorer. Valtra er det førende traktormærke i de nordiske lande og det næstmest populære mærke i Latinamerika. Den samlede produktion i Finland og Brasilien blev 24.000 traktorer sidste år. Valtra er et globalt varemærke under AGCO.

Om AGCO.

AGCO (NYSE: AGCO) er en global  leder inden for design, fremstilling og distribution af landbrugsmaskiner. AGCO understøtter produktive landbrug gennem et komplet sortiment af traktorer, mejetærskere, presserer, sprøjter, foderudstyr, kornlagre, protein produktionssystemer, såning og jordbearbejdnings redskaber og reservedele. AGCO produkter sælges gennem fem centrale mærker, Challenger, Fendt, GSI®, Massey Ferguson og Valtra der distribueres globalt gennem ca. 3.100 uafhængige forhandlere og distributører i mere end 140 lande verden over. Grundlagt i 1990, med hovedsæde i Duluth, GA, USA. Omsatte AGCO for 9700 millioner dollars i 2014. For virksomheds nyheder, information og arrangementer følg os på Twitter:AGCOCorp. For finansielle nyheder på Twitter, skal du følge dette hashtag #AGCOIR.

AGCO: 25 years of identity, centuries of history

For mere information, besøg www.valtra.dk

 

 

Ultimate Web