Valtra - Årets traktor 2016

12-11-2015

 

Valtra vinder prisen ´Machine of the Year 2016´ på Agritechnica

Den helt nye Valtra N-serie har vundet den prestigefyldte 'Machine of the year 2016' .

Udvælgelsen blev foretaget af uafhængige journalister fra seksten europæiske landbrugsfagblade.

Valtra lancerede den 4-cylindret N-serie i Oktober. Med leverancer startende allerede i september har traktoren vist sig at være en succes både blandt forhandlere, kunder og den internationale presse. Kun et par dage tidligere blev N-serien hædret med prisen "Golden Tractor for Design" på Agritechnica.
"Titlen som Årets maskine er en vigtig anerkendelse for Valtra og AGCO. Vi er overvældede af den positive feedback, som vi allerede har modtaget fra vores forhandlernetværk og kunder. T4-serien blev valgt til Årets traktor på SIMA for kun ni måneder siden, og det er i fortsættelse heraf, vi demonstrerer styrken i vores 4. generation af produktintroduktioner ", siger Mikko Lehikoinen, marketing direktør for Valtra Inc.

Den fjerde generation af Valtra N-serien har et helt nyt design med seks modeller, der spænder fra 115 til 185 HK. De tilbyder uovertruffen alsidighed, om du arbejder i landbrug, mejeribrug, eller med kommunalt arbejde. Den bedste effekt / vægt-forhold i sin klasse, kompakt design og en høj grad af funktionalitet, ergonomi og komfort gør N-serien traktoren til en rigtig arbejdshest.

Fire transmissions typer, HiTech, Active, Versu, de fem-trins powership transmissioner, og Direct, en trinløs en, giver det rigtige valg til hver kunde. Den pålidelige AGCO Power motor (4,4 l eller 4,9 l) med SCR Only, optimeret turbo, EcoPower, SigmaPower og mange andre funktioner resulterer i en fremragende brændstoføkonomi, lav emission og produktivitet.

N-serien tilbyder flere valgmuligheder for kunderne end nogensinde. Det kan omfattende specificeres med hundredvis af funktioner og muligheder, og endnu bedre tilpasset i Valtra Unlimited Studio, som garanterer kunden det perfekte match til ethvert job. Ligesom andre Valtra traktorer, er holdbarhed, høj ydeevne, førerkomfort og lave driftsomkostninger nogle af de højeste kundekrav, som startede udviklingen af ​​den nye Valtra N-serie.

 

 

Ultimate Web