Unlimited Studio sætter nye standarder for skræddersyede løsninger

28-08-2013

 

Valtra har allerede produceret skræddersyede traktorer til kunder i de seneste 22 år. Da andre producenter er begyndt at øge de tilgængelige muligheder og funktioner på deres traktorer, har Valtra igen øget sin førerposition.

Unlimited Studio på Suolahti-fabrikken i Finland lover at opfylde alle de ønsker, som kunderne måtte have til deres nye traktorer, så længe de er gennemførlige.

"Hvis en kunde vil have en traktor, som er malet guldfarvet, eller et førersæde i et specielt læderbetræk, kan vi gøre det for dem. I praksis vil de fleste af vores ordrer være relateret til de påtænkte opgaver, som kundens traktor skal udføre, såsom udvendig hydraulik, bakkameraer, skovudstyr, centrale smøresystemer, blinkende lys og så videre," siger Petri Loukiala, projektleder hos Unlimited Studio.

"Unlimited Studio er en del af Valtra-fabrikken, så kunder kan bestille alt økonomisk og hurtigt hos sælgeren. Alt det arbejde, vi udfører, er omfattet af den samme garanti som traktoren. Vi kan få støtte fra alle eksperterne her på fabrikken, lige fra konstruktion til indkøb. Stelnummeret på vores traktorer angiver også alle de dele, der er monteret hos Unlimited Studio, hvilket gør det nemt at bestille reservedele i fremtiden," tilføjer Loukiala.

Som navnet antyder, kan Unlimited Studio montere alt udstyr, som kunden bestiller, så længe det fungerer og overholder alle færdselsregler og forskrifter for typegodkendelse. Prislisten indeholder allerede det mest populære udstyr. Derudover leveres alle Unlimited-traktorer automatisk med gulvmåtter, sædebetræk, ratlogo og frontemblem fra Unlimited. I første omgang tilbydes Unlimited-servicen kun i Finland, men med tiden er det planen at begynde også at tilbyde den til internationale kunder.

Kunderne kan bestille Unlimited-udstyr direkte hos deres forhandler, så hverken kunden eller sælgeren skal transportere traktoren frem og tilbage. I princippet håndteres alt fra den oprindelige bestilling til garantispørgsmål samme sted.

 

 

 

Ultimate Web