Skanderborg Maskinforretning sælger aktiviteten i Skanderborg til TBS

31-10-2019

 

TBS Maskinpower har netop købt aktiviteterne i Skanderborg Maskinforretning.

Med overtagelse pr. 1. november har TBS Maskinpower købt aktiviteterne i Skanderborg Maskinforretning. Formålet er at udvide distriktet og aktiviteterne indenfor salg og service af Valtra-traktorer - i Valtec-delen af den store maskinforretning, der også er en af Danmarks store Fendt-forhandlere, skriver Skanderborg Maskinforretning i en pressemeddelelse.

Adm. direktør Jan Garder fra TBS Maskinpower er tilfreds med, at det er lykkedes at blive enige med Skanderborg Maskinforretning omkring overtagelsen af aktiviteterne.

- Vi arbejder målrettet på at opbygge nogle forretningsenheder med den rigtig placering og nødvendige størrelse til at kunne servicere nutidens og fremtidens landmænd, maskinstationer, entreprenører, offentlig sektor, anlægsvirksomheder og private kunder. I den forbindelse er det logisk for os at få Skanderborgdistriktet med, så vi nu arbejder med Valtra fra grænsen i syd og op til en linje fra Århus i øst til Skjern i vest.

Skanderborg Maskinforretnings bestyrelsesformand Per Søndergaard Pedersen ser også overdragelsen som et naturligt led i den konsolidering, der foregår i branchen for tiden.

Vi har ejet maskinforretningen i Skanderborg siden 1998 og haft et godt samarbejde med vores medarbejdere der, men det giver mere mening geografisk for både kunder og medarbejdere at blive en del af Valtecs dedikerede Valtra univers i det syd-midtjyske område.

Mere fokus på service

For både medarbejdere og kunder sker der ingen revolution den 1. november. Dog ændres navnet til Valtec Skanderborg, men alle ansatte fortsætter under den nye ejer og Bjarne Elkjær fortsætter som ansvarlig for afdelingen. Kunderne møder de velkendte ansigter, når de har brug for service, reservedele eller nye traktorer og redskaber. Også produktprogrammet fortsætter uændret, hvilket glæder Jan Garder overordentligt meget.

- Vi tror på, at kvalitetsprodukter fra bl.a. Amazone, Kverneland, Weidemann og Husqvarna er vigtige for vores kunder og derfor også for os.

Foreløbigt har TBS Maskinpower lejet lokalerne i Skanderborg. Om tiden så byder på et forlænget lejemål, eller får andre planer, må tiden vise. Ifølge Jan Garder vil man lige se tiden lidt an og lære området bedre at kende, før der foretages noget radikalt på bygningssiden.

 
Ultimate Web