Nyt udseende og nye funktioner til Valtras T-serie

05-09-2012

 

Valtras T-serie er blevet opdateret i tråd med de ændringer, der er foretaget på N-serien.

I tilgift til et nyt udseende har T-serien også fået en lang række opdateringer og nye funktioner, der yderligere forbedrer disse traktorers effektivitet og anvendelighed.

De nye 6,6- og 7,4-liters AGCO SISU POWER-motorer byder på nye turboer, et nyt remsystem, et nyt motorstyringssystem og en ny type SCR-system, der renser udstødningsemissionerne mere effektivt. Brændstofeffektiviteten har også været en særlig prioritet. T163 Direct er den første Valtra-traktor med trinløs transmission, der er udstyret med Valtras legendariske EcoPower-system. Systemet gør det muligt for føreren at sænke det maksimale motoromdrejningstal fra 2100 o/min. til 1900 o/min. og samtidig øge maks. moment fra 680 Nm til 740 Nm ved et tryk på en knap. Hvis man gør dette, vil den maksimale effekt være tilgængelig ved blot 1700 o/min. og det maksimale moment ved 1250 o/min. EcoPower-funktionen reducerer brændstofforbruget med op til 10 procent afhængigt af arbejdet og forholdene. Den reducerer også støjniveauet, er mere miljøvenlig og forlænger motorens levetid.

Anvendeligheden af de nye modeller i T-serien har nået nye højder med introduktionen af andengenerations transmissioner. Direct 2.0 gør det muligt for motor og transmission at arbejde endnu mere præcist sammen. På Versu- og Direct-modeller er betjeningsanordningerne for fartpilot, kraftudtag, autostyring og 4-hjulstræk blevet flyttet fra sidepanelet til førerens armlæn, så de er nemmere at komme til. På Direct-modeller kan føreren justere, hvordan transmissionen reagerer på motorbelastning vha. potentiometeret. For eksempel kan førere, der sætter pris på brændstofeffektivitet, vælge et lavt motoromdrejningstal, mens førere, der ønsker jævne kraftudtagshastigheder, i stedet kan prioritere et konstant omdrejningstal.

Som alle andre Valtra-traktorer kan de nye traktorer i T-serien skræddersys fra fabrikken i overenstemmelse med kundens krav. En lang række funktioner og ekstraudstyr gør det let at finde den perfekte kombination til landbrugsarbejde, kommunalt maskinstationsarbejde, skovbrugsarbejde og krævende maskinstationsopgaver.
 

 

 

 

Billeder

New look and new features for the Valtra T Series, picture 1 New look and new features for the Valtra T Series, picture 2<BR> New look and new features for the Valtra T Series, picture 3 New look and new features for the Valtra T Series, picture 4
Ultimate Web