NYHEDSBREV JUNI 2012 - KENDTE ANSIGTER OG MANGE ÅRS ERFARING

07-06-2012

Nordens Traktorkonge nr. 1

VALTRA NU ……… i Skanderborg Maskinforetning
Skandinaviens største og mest solgte traktor
                                                             
Vi er i Skanderborg Maskinforretning glade for – efter en turbulent tid – endelig at kunne tilbyde et nyt traktormærke i vores forretning.
VALTRA er en meget innovativ og fremtidssikret traktor, der på mange områder er langt foran sine konkurrenter. Ikke mindst den forbedrede dieselmotor med motorteknologi fra egen motorfabrik Agco Sisu Power, og samtidig kan Valtra præsentere klassens bedste førerkomfort. Den er konkurrencedygtig, hvad angår kvalitet, pris og leveringssikkerhed. Et mærke der har en høj status hos sine brugere, og hvor kvalitet er i top på alle områder, som en professionel kunde må forvente af en professionel udbyder.
 
Derfor passede Valtra´s vision og mål til os, om at være den mest ønskelige partner - for en individuel og pålidelig traktorløsning. Valtra betyder troværdighed, ærlighed og loyalitet. Valtra afgiver kun løfter, som de kan holde, og de holder det de lover. Det er den måde, vi sikrer, at vore produkter er holdbare og af en høj kvalitet. Vores service er hurtig og pålidelig.
Vi ved også, at der kører mange Valtra / Valmet / Volvo traktorer her i området. Vi har konstateret, at der faktisk kører rigtigt mange. Grundlaget er derfor lagt, for en fremtid som Valtra forhandler i det Østjyske.
Vi er rigtig glade for, at vi har afsluttet den aftale. For med Skandinavien´s mest solgte traktor, en importør der altid har haft ry for at værdsætte deres kunder og forhandlere, så må vi sige, at en fælles fremtid, sammen med kunderne, har sikret Skanderborg Maskinforretning´s fremtid og eksistens.
 
Produktionen af Valtra traktorer er ikke noget nyt.
 
Det startede efter anden verdenskrig, og i dag produceres mere end 35.000 stk. årligt.
Valtra traktorerne fås i fire serier fra 70 HK til 375 HK, og i flere forskellige udgaver inden for hver model - med mulighed for at bestille - netop den traktor som du ønsker.
Førerkabinen er et kapitel for sig selv – modeller helt ned til 68 dB. Total luftaffjedret kabine - Hvem kan være med her? Absolut ingen overhovedet. Valtra har den bedste kabine på markedet med blandt andet et utroligt lavt lydniveau – helt ned til 68 dB. - noget en hver chauffør vil elske.
Motoren kommer fra egen Sisu motorfabrik. Det er verdens mest økonomiske traktormotor og også de mest holdbare motorer, som findes inden for branchen - et uhørt lavt brændstofforbrug med op til 20 % besparelse. Der er mange andre fabrikker, der bruger motoren fra Sisu Power i dag – på grund af dens kvaliteter. Det gør man kun - hvis kvaliteten er i top. 
Fremtiden er en trinløs gearkasse, her er Valtra også i førertrøjen - med den dobbelte CVT transmission, som i de fleste tilfælde kan styres ved hjælp af en køre pedal, hvor mange kan det?
Som den eneste traktor er der også en mulighed for en turbinekobling, som gør kørsel med denne gearkasse til en oplevelse. Naturligvis kan traktoren også leveres med Autoguide (Autostyring) og Isobus Ready, som gør den klar til fremtidens elektronik.

Ja, traktoren kan også leveres med TwinTrac funktion, hvor du vender hele førerpladsen og rat. Derved kan traktoren bruges omvendt. F.eks. til slåmaskine i græs. Traktoren er også skovens Konge - her findes en masse specialudstyr til skovens folk.

Vi er stolte over, at vi i fremtiden får lov til, at sælge Skandinaviens mest solgte traktor, og glæder os til at præsentere den i Skanderborg. HVEM siger 12mdr. garanti og herefter TRE ÅRS forsikringsdækning – VALTRA - en økonomisk sikker løsning for dit landbrug og skovbrug.
 
Vi er bekendt med, at der går information rundt om, at vi ikke kan tilbyde Jer den sædvanlige service på John Deere produkter fremover. Dette er ikke tilfældet, vi har igennem årene opbygget Østjyllands største reservedelslager til John Deere maskiner, og aldrig før, har der været så mange der trækker på det.
Vi kan stadig levere reservedele fra dag til dag - fuldstændig som før i tiden. Skal du have en ny traktor eller andre maskiner, kan vi i dag levere mange forskellige gode mærker til dig, ud over Valtra og Kubota. Kubota har vi på have og park siden også fået forhandlingen af.
Vi vil fortsat tilbyde dig den kendte første klasses service, med kendte ansigter, og som har mange års erfaring. De kender dig og dine behov.
Personalet i Skanderborg Maskinforretning er det samme – med undtagelse af to. Vi har ikke mindre end 25 års erfaring med John Deere, de samme informationer/udstyr og oplysninger som før. Vi udfører det samme arbejde som før. Det er ikke uvæsentligt. Du skal bare ringe vores velkendte nr. 86 52 11 33.
Vi vil nu såvel som før - yde den service der er nødvendig, og som du er vant til, for at dine maskiner yder optimalt.
Vi er og bliver Skanderborg Maskinforretning. Den kultur vi har opbygget i forretningen, vil også være her i fremtiden. 1. klasses service er vores forretningsgrundlag, og vil også i fremtiden være vores varemærke.

Ny værkfører ansat.

Som ny værkfører har vi ansat Brian Braad Thomasen som værksteds-  chef  i Skanderborg Maskinforretning A/S. Brian er 38 år gammel, født og opvokset på landet. Han er uddannet mekaniker, har været gruppeleder, og  har derudover ledelseserfaring fra andre jobs. Sidst har han været servicetekniker. Brian vil få det fulde ansvar for vores serviceafdeling,   og vi ved, at han vil leve op til vores målsætning om, at være områdets bedste serviceværksted, sammen med vore dygtige montører.  

 
Dyrskue i Horsens den. 15.06 – 16.06 2012.
 
Kom og se vores nye traktormærke på Horsens dyrskue – Her vil vi gerne præsentere dig for Nordens traktorkonge nr.1. Mød os på stand 24 og 25. Der vil også blive mulighed for at afprøve en demo traktor, eller kom til Skanderborg og prøvekør nordens foretrukne traktor.
 
Med venlig hilsen
og på gensyn
 
 
Skanderborg Maskinforretning A/S
 
 
Ultimate Web