Husqvarna selvkørende plæneklipper

05-04-2016

 

HUSQVARNA AUTOMOWER® 315

Advanceret 4-hjulet Robotplæneklipper til større og mere komplekse arealer. Passer til medium plæner på op til 1500 m² og kan også klare hældninger på 40%. Smart teknologi afpasser klipningen efter plænes vækstrate, muliggør cirkelklipning på mindre arealer, hvor græsset er højere og guider automatisk Robotplæneklipperen gennem smalle passager. Det intuitive menusystem har personlige indstillingsmuligheder så maskinen klipper når du vil have det. Det er muligt at tilkøbe skjold i forskellige farver.

1500 m² +/-20%, Li-ion, målt: 58 dB(A), garanteret: 60 dB(A), 9 kg

14.995,-

Vejl. pris inkl. moms
 •  

   

   

  Driftssikkerhed

  Vedligeholdelse af plænen med en robotplæneklipper handler om driftssikkerhed. Husqvarna har i løbet af 20 års udvikling raffineret plæneklipperkonceptet for at opnå optimal driftssikkerhed, kvalitet og fremragende klipperesultater med et minimum af brugerindgriben.

 • Takket være det tilfældige køremønster, som Husqvarna Automower® arbejder med, er plænen altid perfekt klippet og får et smukt og tæppelignende udseende. De barberblad-skarpe knive klipper græsset blidt fra alle retninger og hjælper det med at vokse sig sundt og stærkt. Mosvækst forhindres effektivt.

 • Vejrtimer

 • Arbejdstiden tilpasses efter plænens væksthastighed, hvilket vil sige, at Husqvarna Automower® maksimerer klippetiden i perioder med kraftig græsvækst. I solskin eller tørt vejr og sidst på sæsonen bruger plæneklipperen mindre tid på at klippe, og det betyder, at både plæne og plæneklipper slides mindre.Lav støjafgivelse

 • Takket være sit unikke klippesystem arbejder Automower® ekstremt diskret og stille, og lige når du ønsker det.

 • Husqvarna Automower® klipper kun en lille smule, men gør det ofte, hvilket sikrer en flot og sund plæne. Den er udstyret med skarpe, barberbladlignende knive, som er fremstillet i stærkt karbonstål, og som er monteret på et robust knivdisk-system. Det giver mulighed for effektiv drift og et ekstremt lavt energiforbrug.

 • Når Automower® har brug for mere strøm, finder den selv tilbage til ladestationen.

 • Automower® er udstyret med et effektivt PIN-kodesystem, som øger plæneklipperens beskyttelse markant.

 • Da Automower® er eldrevet, producerer den ingen udstødningsgasser.

Flere funktioner

Ultimate Web