Designpris til Valtra

11-11-2015

 

Valtra vinder ´Golden Tractor for the Design 2016´ pris på Agritechnica.

 

Valtra N174 Versu wins ´Golden Tractor for the Design 2016´ award at Agritechnica 2015

Valtra N174 Versu, en model af den helt nye Valtra N-serie, har vundet den berømte 'Golden Tractor for Design 2016' pris på Agritechnica Show 2015.

Udvælgelsen af de 17 traktor kandidater blev foretaget af 23 uafhængige landbrugs journalister fra de europæiske fagblade. "En moderne, dynamisk, kompakt og cool udseende traktor" var grunden til, at juryen valgte Valtra N-serie traktoren. 'Golden Traktor for design' er en international, årlig pris præsenteret som en af ​​kandidaterne i alle tre Årets Traktor kategorier.
Valtra lancerede den prisbelønnede 4-cylindrede N-serie i oktober og leverancerne startede i september. Fra begyndelsen har det vist sig, at være en succeshistorie både blandt forhandlere og kunder.

"Dette er en vigtig anerkendelse for Valtra og AGCO. Vi er overvældet af den positive feedback, som vi allerede har modtaget fra vores forhandlernetværk og kunder. T4-serien blev valgt til Årets Maskine på SIMA 2015, og det er et led i fortsættelsen af, vores demonstration af styrken i vores 4. generation af produktintroduktioner ", siger Mikko Lehikoinen, marketing direktør for Valtra Inc.
 Den fjerde generation af Valtra N-serien har et helt nyt design med seks modeller, der spænder fra 115 til 185hp. Den tilbyder uovertruffen alsidighed, om den skal bruges i landbrug, mejeribrug, til kommunalt arbejde eller indgåelse af kontrakter.

Form følger funktion er hjørnestenen i Valtra designfilosofi. Hver detalje af den nye N-serie er designet med det formål for øje: at forbedre produktiviteten, minimere de samlede omkostninger ved ejerskab og gøre arbejdsdagen for køreren komfortabel. Det meget kompakte design og en høj grad af funktionalitet, ergonomi, synlighed og komfort når et helt nyt niveau i N4. Som altid med Valtra traktorer, er N-serien´s førerhus også designet til omvendt kørsel med TwinTrac.

N-serien tilbyder flere valgmuligheder end nogen anden maskine. Det er omfattende specificeret med hundredvis af funktioner og muligheder. Traktoren kan også yderligere tilpasses og Valtra garanterer kunden et perfekt match ligegyldigt, hvad jobbet eller betingelser er.

Ultimate Web