Design din drømmetraktor

27-02-2012

 

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET

Nordisk traktor konkurrence

For 30 år siden præsenterede Volvo BM og Valmet den nordiske traktor Volvo BM Valmet - forgængeren for de Valtra-traktorer, vi ser i dag. Som den eneste nordiske traktorproducent inviterer Valtra og de nordiske magasiner og fagblade Bedre gardsdrift, Maskinbladet, Jordbruksaktuellt og Koneviesti dig til design konkurrence.

Udfordringen

Er der større eller mindre detaljer, som du kunne tænke dig at ændre eller forbedre på din traktor? Har du ideer til nye funktioner, nye betjeningsmuligheder, nye materialer eller et nyt design? Ingen ideer er for store eller for små.

Vi er interesserede i dine praktiske ideer for den næste generation af Valtras N- og T-serie. Dine forslag skal være baseret på teknologier, der allerede er kendte i dag, eller som vil bliver tilgængelig i den nærmeste fremtid.

Juryen består af medlemmer fra de fire fagblade og Valtra. De vil evaluere alle ideer og uddele forskellige præmier fra Valtra for de gode ideer.Valtras designere og ingeniører vil bruge de bedste ideer til at tegne en koncept-traktor. Denne specielle traktor vil blive præsenteret i november måned 2012.
 

 

 

Meet Valtra engineers in Finland

De to bedste forslag fra hvert land vil blive inviteret til Valtras traktorfabrik i Finland. Her vil de få mulighed for at møde ingeniører, udviklere, produktspecialister og designere fra Valtra.

Vinderne vil også få en chance for at deltage i et kundepanel, hvor de kan få mulighed for at tage del i Valtras udvikling af fremtidige traktorer.

Send dine ideer til de forskellige fagblade som enten en tegning, forklarende tekst, en model eller en helt tredje mulighed med post eller e-mail.

 

 

Maskinbladet
Birk Centerpark 36.
7400 Herning
Mrk. Design konkurrence
Email: designkonkurrence@maskinbladet.dk


 

Flere oplysninger:

 


 

Valtra forbeholder sig retten til at benytte alle ideer vederlagsfrit i produktudvikling

Ultimate Web