Den nye Valtra T serie kåret som Årets traktor 2015 på SIMA

24-02-2015

Den helt nye Valtra T-serie blev valgt som vinderen af ​​Årets maskin pris i klassen mellem 180-280 hk i SIMA Show 2015. Udvælgelsen blev foretaget af 19 uafhængige landbrugs- journalister fra europæiske fagblade i 17 lande. Årets maskine er en af ​​de mest prestigefyldte anerkendelser for traktorer med ny innovativ teknologi og stor total brugervenlighed.

Valtra lancerede den nye T-serie i Frankfurt i november sidste år. Fra begyndelsen har det vist sig at være en succeshistorie både blandt forhandlere og kunder. Leveringerne startede i december og ordrebeholdningen af ​​den nye T-serie har været højere end nogensinde før i virksomhedens historie. "Dette er en vigtig anerkendelse for Valtra og AGCO. Vi er overvældet af den positive feedback, som vi har modtaget fra vores kunder - dette beviser blot, at Valtra har virkelig lyttet til kundernes behov og vi har ramt plet med vores nye T-serie ", siger Mikko Lehikoinen, marketingdirektør Valtra Inc.

Den fjerde generation af Valtra T-serie er en helt ny serie med syv modeller, der spænder fra 155 til 250 hk. Det mest bemærkelsesværdige ved serien, er at den  har fået et helt nyt design. Den nye kabine er stilfuldt, rolig og rummelige med fremragende udsyn. Fører komfort, brugervenlighed, ergonomi og sikkerhed er på det højeste niveau. Valtra er den eneste traktormærke som benytter AIRES + pneumatisk forakselaffjedring, hvilket giver en uovertruffen kørekomfort. Fire transmission typer (HiTech, Active, Versu og Direct) giver kunderne en garanti for at finde et match til enhver opgave og alle forhold. Den pålidelige AGCO Power motor (6,6 liter og 7,4 liter) med SCR, optimeret turbo, EcoPower, SigmaPower og mange andre funktioner resulterer i fremragende brændstoføkonomi, lav emission og stor produktivitet. Særlig opmærksomhed blev også lagt på opgaven, nem vedligeholdelse. Derfor er det lykkes at hæve traktorens serviceinterval til 600 timer.

 

Mange kunder blev interviewet før og under det 5 års lange udviklingsprojekt i den nye T serie. Traktoren har også gennemgået over 40.000 timers test under alle tænkelige forhold, både i marken og i laboratoriet, i den nordiske kulde og den sydlige varme. Holdbarhed, høj ydeevne, lave driftsomkostninger og stor førerkomfort var nogle af de høje krav, som blev sat til den nye T serie fra starten af.

 

 

Ultimate Web