Auto-Guide-navigationssystem

27-02-2013

 

Auto-Guide-navigationssystemet fungerer nu også ved kørsel i bakgear

Det nye Auto-Guide-navigationssystem fungerer nu også ved kørsel i bakgear ved hjælp af TwinTrac-reverseringssystemet. Sammen er TwinTrac og Auto-Guide 3000 en uovertruffen kombination til slåning og andre opgaver.

Auto-Guide 3000-systemet har den samme terminal som Isobus-styresystemet til redskaber. En 12" berøringsfølsom skærm fås også som ekstraudstyr. Andre funktioner til navigationssystemet er ligeledes blevet opdateret. Eksempelvis er TopDock-modtageren på taget nu mindre og lettere.

 

Auto-Guide-navigationssystemet er tilgængeligt på Valtra N-serien (Versu- og Direct-modeller) og på alle modeller i T-serien. Auto-Guide Readiness-pakken er en standardfunktion på S-serien og ekstraudstyr på modeller i N- og T-serien. Auto-Guide Readiness-pakken omfatter den styreventil, der kræves til automatisk styring, samt de nødvendige kabler og sensorer. Alt, der kræves for at begynde at bruge Auto-Guide på et senere tidspunkt, er en TopDock-modtager og -terminal.

 

Det fabriksmonterede navigationssystem fås med to niveauer af nøjagtighed, hvoraf det ene styrer traktoren inden for en meters nøjagtighed og det andet inden for nogle få decimeter. Derudover kan Valtra Spare Parts levere en opgradering, som er nøjagtig inden for et par centimeter. Desuden fås der en GLONASS-kompatibel opdatering, som forbedrer pålideligheden og præcisionen, særligt på nordlige breddegrader.

Picture 3 Picture 1 Picture 2

 
Ultimate Web