Leverandører

 

 

Valtra traktorerne er berømte for deres driftssikkerhed og alsidighed, deres lange levetid og - ikke mindst - deres rod i det skandinaviske. Valtra’s traktorer er overlegne, fordi de bliver skræddersyet til hver enkelt kunde. De er bygget til at modstå de mest barske klimatiske forhold, og de præsterer det ypperste under de barskeste forhold.

Valtra går målrettet efter at være en troværdig samarbejdspartner ved at levere produkter af høj kvalitet med konkurrencedygtig teknologi. Hertil kommer Valtra’s uovertrufne service og support, som resulterer i den højeste grad af tilfredshed blandt kunderne.

www.valtra.dk
 

Jonsereds fabrikker blev grundlagt I året 1834. Allerede i 1880´erne tog man skridtet hen imod vor tids produkter ved at producere og eksportere træbearbejdningsmaskienr.

Jonsered har et højt innovationsniveau og egne produktudviklere. Produktionen sker på 20 fabrikker rundt om i verden.
Jonsereds store produktprogram gør det til en meget attraktiv samarbejdspartner.

Jonsered er et af verdens førende varemærker inden for motorsave som et resultat af mere end 50 års produktudvikling.
Pålidelighed – komfort og sikkerhed er de faktorer som Jonsered værdsætter højest når de udvikler plæneklippere og småmaskiner. Et produktprogram som matcher vores målsætning.

www.jonsered.dk
 

For Kärcher har det altid været en selvfølge, at den vedvarende succes først og fremmest bygger på tillid til produktet. Tilliden bygges på produktets evne til at løse den aktuelle opgave, på holdbarhed og på brugerkomfort. Den bygges endvidere på evnen og viljen til at forske i nye og mere effektive og miljøvenlige måder at løse opgaverne på.

Alle produkter undergår kontrol som starter allerede ved underleverandørerne af diverse råvarer og delkomponenter. Under fremstillingen bliver alle maskiner testede flere gange.

I udviklingsafdelinen, som er branchens største og mest moderne, arbejder ingeniører og forskere konstant på at udvikle og effektivisere maskinerne.

http://karcher.dk/
 

Kverneland Group er en af verdens førende virksomheder inden for udvikling, produktion og distribution af redskaber til landbrug. Gruppens varemærker er Kverneland og Vicon. Disse stærke mærker gør det muligt for os at give både landmanden, maskinstationen og forhandleren et unikt og komplet sortiment af produkter i høj kvalitet til jordbearbejdning, såning, græs og spredning.

Kverneland har et unikt bredt produktprogram inden for jord og græsbearbejdning.

Accord – såmaskienr
Kverneland – plove
Taarup - græsmaskiner

www.kvernelandgroup.com/dk
 

 

 

Baggrunden for udviklingen af alle Amazone produkter er at mindske landmandens produktionsomkostninger og forøge udbyttet.
Amazone er stiftet i 1883 og har derfor mange års erfaring i udviklingen af maskiner til bl.a. landbruget

www.amazone.de
 

GULDHAMMER

Guldhammer Engineering fremstiller entreprenør- og landbrugsvogne i høj kvalitet og service.
Målet er at fremstill et håndværksmæssigt produkt af de bedste råvarer til den professionelle bruger indenfor entreprenør- og landbrugsbranchen.

Har du specielle ønsker på transportopgaver og hvordan de ønsker vognen fremstillet så ring og få et uforpligtende tilbud på netop den vogn de ønsker.

http://guldhammer.net
 

MARATON MARATON er en familieejet virksomhed fra Østrig, der i 2009 kunne fejre 40-års jubilæum.

Virksomheden producerer et bredt program af vogne til landbrug, industri og kommuner (ladvogne med vippelad og enkelt-, tandem- eller tridem-askel samt store tipvogne). Det nyeste skud på stammen er en komplet serie af afskubbervogne (totalvægt: 18-33 tons), der blev præsenteret på Agritechnica-messen i 2009.

Virksomheden producerer desuden også transportbånd til biomasse- og biogasanlæg på det internationale marked og har i over 20 år været leverandør til kendte importører i Europa.

www.maratonvogne.dk

   
   

 

Ultimate Web