Om butikken

I butikken sælger vi et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til den professionelle bruger, hobbylandbruget og også til private kunder. Vi er en del af et større indkøbssamarbejde, så vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser – og så kan vi servicere alle de produkter, som vi sælger!

Vores butik betjenes af fagfolk. De kan rådgive dig om hvilke maskiner, der matcher dine behov og mangler du en reserve- eller sliddel, kan de også skaffe dem.

Butikken har forhandlingen af mærker som f.eks. Jonsered, Klippo, Sentinel og Hustler plæneklippere og plænetraktorer. Vi tilbyder også et bredt udbud af arbejdstøj – fodtøj – haveredskaber – værktøj – olieprodukter- hunde- og kattefoder og småting til hus og have.

Kort sagt alt til folk med grønne fingre og jord under neglene.

Vi har også legetøj til børn og barnlige sjæle. Her kan du f.eks. købe populære varer fra Bruder, Siku og Rolly Toys. Du kan også købe modeltraktorer til hylden eller lidt større modeller til sandkassen så kig ind, næste gang du har brug for en gave eller bare vil forkæle dig selv eller andre.

Kig ind – vi vil også gerne hjælpe dig.

Daglige åbningstider

Hverdage 7.30 – 17.00

Lørdag 9.00 – 12.00

Opstår der akut behov for service så ring 86 52 11 33. Vi har altid en servicevagt. Telefonnummeret oplyses på vores telefonsvarer.

Ultimate Web