HONDA, der er verdens største motorcykelfabrik, dækker ca. 1/3 af det globale marked for motorcykler, og salget i 2006 var 12,8 mio. motorcykler og ATV'ere. Den næststørste er Yamaha, som samme år havde et årssalg på ca. 4,0 mio. enheder. Selvom der er andre producenter i Østen, der har en produktion på nogle få millioner enheder, er der ingen, der når op på de to nævnte.
 
Sammen med et salg på 3,4 mio. biler og 5,9 mio. bådmotorer, plæneklippere o.l. blev det totale salg 22,1 mio. enheder, hvilket gør, at HONDA er verdens største producent af forbrændingsmotorer.
 
HONDA R&D bruger hvert år over 25 mia. DKR. på produktudvikling, og det betyder, at HONDA altid er på forkant med den nyeste teknik, og din forhandler vil bekræfte, at HONDAs kvalitet regnes som den bedste blandt de forskellige motorcykelmærker.
 
Når du vælger et HONDA produkt, opnår du samtidig sikkerhed for, at du fortsat kan få reservedele til dit køretøj gennem din autoriserede HONDA forhandler, der også yder en professionel service, så du altid er godt kørende

Se det nye Honda katalog her

 

Ultimate Web